Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

STARTAB για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας

Δωρεάν πρόγραμμα ωρίμανσης και επιτάχυνσης επιχειρηματικών ιδεών για νέους 18-35 ετών

Αν είσαι μεταξύ 18 με 35 ετών, είσαι άνεργος ή εργάζεσαι με μερική απασχόληση, δεν έχεις ήδη κάποια υφιστάμενη επιχείρηση, αλλά έχεις δικαίωμα ίδρυσης εταιρείας στην Ελλάδα, καθώς και μία επιχειρηματική ιδέα που θα ήθελες να εξελίξεις, τότε το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB είναι εδώ για να σε υποστηρίξει σε κάθε σου βήμα.

Κάθε συμμετέχοντας θα έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει τις τάσεις της αγοράς και να αναπτύξει μία επιχειρηματική ιδέα μέσω ενός εξιδεικευμένου ολοήμερου Σεμιναρίου και στη συνέχεια να παρακολουθήσει ένα 4ήμερο διαδραστικό και δωρεάν Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας, όπου μέσα από εργαστήρια θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Προκειμένου να ωριμάσει η επιχειρηματική σου ιδέα, έχει την δυνατότητα πλέον να λάβεις συμβουλευτική καθοδήγηση προκειμένου να σχεδιάσεις το επιχειρηματικό σου σχέδιο.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Ενημερωτική παρουσίαση: Πέμπτη 11/08, 12:00-13:00

Σεμινάριο Εξερεύνησης Επιχειρηματικών Ιδεών: Τετάρτη 07/09, 10:00 – 16:00

4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας: 12/09-15/09, 10:00 – 16:00

Μετά από 2 χρόνια το 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας επιστρέφει δια ζώσης στα γραφεία του Corallia στο Μαρούσι.

Συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους οργανισμούς που το υλοποιούν και το υποστηρίζουν, τους όρους συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις