Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BASF Innovation Hub 2022: Στις 2 Νοεμβρίου ο μεγάλος τελικός

Οι πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού καινοτομίας Innovation Hub 2022 της BASF, θα διαγωνιστούν στον τελικό, που θα προβληθεί ζωντανά, την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ

Αύριο, Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του διαγωνισμού καινοτομίας Innovation Hub 2022 της BASF.

Οι πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού καινοτομίας Innovation Hub 2022 της BASF, θα διαγωνιστούν στον τελικό, που θα προβληθεί ζωντανά, την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ.

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από τον κ. Βασίλη Γούναρη, Διευθύνων Σύμβουλο της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, τον Δρ. Γεώργιο Νούνεση, Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», την κα Έφη Λαζαρίδου και τον κ. Παναγιώτη Σκαρλάτο, Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την κορυφαία χημική εταιρεία, για δεύτερη χρονιά, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε εταιρείες start-up καθώς και νέες και νέους ερευνητές, από 11 χώρες της κεντρικής και νότιας Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Φέτος, το θέμα του διαγωνισμού εστιάζει στις λύσεις εκείνες που συμβάλλουν στην ενίσχυση της Πράσινης ατζέντας – ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έξυπνες μετακινήσεις και βιώσιμη γεωργία.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον τελικό, σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=KGGB_KoekAU

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις