Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

KRS: Νέες θέσεις εργασίας με μοναδικές παροχές για τα ελληνικά δεδομένα

Η ταχέως αναπτυσσόμενη λογιστική εταιρεία KRS έχει υλοποιήσει μια ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική κουλτούρα με έμφαση στην ομάδα

Σε ένα γεμάτο προκλήσεις οικονομικό περιβάλλον, η επένδυση των εταιρειών στα στελέχη τους είναι μια σημαντική εταιρική πρακτική αλλά και βασικό στοιχείο της
στρατηγικής βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας κάθε επιχείρησης.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη λογιστική εταιρεία KRS έχει υλοποιήσει μια ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική κουλτούρα με έμφαση στην ομάδα ενώ παράλληλα έχει εισαγάγει στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της ένα πλέγμα μοναδικών παροχών προς τα στελέχη της.

Πιο συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συμπληρώνεται ένα έτος από την εφαρμογή της πενθήμερης εξάωρης εργασίας με αποδοχές και ασφάλιση πλήρους οκτάωρης εργασίας, ένα μοναδικό και πρωτοποριακό χαρακτηριστικό για τα ελληνικά εταιρικά δεδομένα με σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα όλων των τμημάτων μάλιστα.

Επίσης, προσφέρεται συνεχόμενη εκπαίδευση σε όλα τα στελέχη της KRS με μια σειρά σεμιναρίων για soft και hard skills κατάλληλα για τις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις της οικονομίας αλλά και των επιχειρήσεων.

Τέλος, υλοποιείται μια σειρά από ειδικά εταιρικά επιδόματα σπουδών, οικογενειακά κ.α. για όλα τα στελέχη της KRS ενώ προσφέρεται ιδιωτική ασφάλεια και μηνιαία κάρτα σίτισης.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα της KRS υπάρχουν οι παρακάτω ανοικτές θέσεις εργασίας:
Λογιστής A’– Account Manager
 Μηνιαίο μισθός 1.500 € (καθαρή αμοιβή)
 Πενθήμερη εξάωρη εργασία με αποδοχές και ασφάλιση πλήρους οκτάωρης εργασίας
 Ιδιωτική Ασφάλεια
 Μηνιαία κάρτα σίτισης
 Μια σειρά από ειδικά εταιρικά επιδόματα σπουδών, οικογενειακά κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών: https://www.krs.gr/career-details.asp?cid=5

Η KRS προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες αιχμής με ειδίκευση στις εταιρείες ΙΚΕ, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τις Startups αλλά και τη μισθοδοσία. Έχει αναπτύξει
βραβευμένα ψηφιακά εργαλεία για τους πελάτες της με στόχο να μειώσουν το χρόνο ενασχόλησης με λογιστικά θέματα αλλά και να έχουν μια πλήρη εικόνα της επιχείρησής τους από το κινητό τους σε πραγματικό χρόνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις