Bitcoin: Έσπασε το «φράγμα» των 19.000 δολαρίων

Newsroom
1'

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο μηνών κινήθηκε το τελευταίο 24ωρο το Bitcoin, το οποίο κατάφερε να σπάσει με σχετική ευκολία και το «φράγμα» των 19.000 δολαρίων. Η αγορά crypto συνεχίζει να αντιδρά θετικά στα νέα για την επιβράδυνση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο, ελπίζοντας σε μία ηπιότερη στάση της Fed για τα επιτόκια.

Με κέρδη που αγγίζουν το 2% το Bitcoin έφτασε στα 19.292 δολάρια και βρέθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από τον προηγούμενο Νοέμβριο οπότε και είχε βρεθεί για τελευταία φορά πάνω από τις 20.000 δολάρια.

Την ίδια ώρα, σε υψηλά επίπεδα συνέχισε να κινείται και το Ethereum, σταθερά πάνω από τα 1.400 δολάρια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.