Newsletter_2019-11-20

Newsroom
2'
StartUpper Logo
Αφιέρωμα στις ομάδες του 2ου κύκλου του INVENT ICT, Μέρος 3ο

Ο δεύτερος κύκλος του INVENT ICT έχει ολοκληρωθεί και αύριο Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο exit event.

» Διαβάστε περισσότερα

Causaly: Χρηματοδότηση 4,8 εκατ. δολαρίων με συμμετοχή της Marathon VC

Η Causaly, εταιρεία AI που “εκπαιδεύει” υπολογιστές για να μπορούν να διαβάζουν, να κατανοούν και να ερμηνεύουν όλες τις βιοϊατρικές πληροφορίες.

» Διαβάστε περισσότερα

Metavallon VC: Διεκδικείστε Pre-Seed και Seed χρηματοδοτήσεις έως τις 24/11

Η Metavallon VC, αναζητά τις επόμενες tech startups τις οποίες θα χρηματοδοτήσει! Το fund καλεί νέες καινοτόμες startups που χρειάζονται μια pre-seed επένδυση

» Διαβάστε περισσότερα

Η Compass εξαγοράζει την Detectica με co-founder τον Πάνο Ηπειρώτη

Η Compass, εταιρεία που ασχολείται με το real estate, ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, Detectica, η οποία έχει Έλληνα co-founder.

» Διαβάστε περισσότερα

Η Airbnb χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων με deal 500 εκατ. δολαρίων

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) και η Airbnb ανακοίνωσαν χθες μια σημαντική συμφωνία για την υποστήριξη του Ολυμπιακού Κινήματος μέχρι το 2028.

» Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στις χρηματοδοτήσεις έργων με ορυκτά καύσιμα από την ΕΤΕπ

Το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα σε μια νέα πολιτική δανεισμού ενεργειακών project με στόχο μια “κλιματικά ουδέτερη Ευρώπη”.

» Διαβάστε περισσότερα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.