Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SOFMEDICA: MedTech προϊόν της δεκαετίας το ρομποτικό σύστημα da Vinci Xi 4ης γενιάς

Το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα κέρδισε πρόσφατα το βραβείο PRIX GALIEN

Το ρομποτικό χειρουργικό σύστημα da Vinci Xi 4ης γενιάς της SOFMEDICA τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο PRIX GALIEN ως το Προϊόν Ιατρικής Τεχνολογίας της Δεκαετίας. Κάθε χρόνο, η διεθνούς κύρους διοργάνωση PRIX GALIEN συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες υγείας, ηγέτες του κλάδου και ερευνητές για να αναδείξει καινοτόμες λύσεις και ορόσημα προόδου στην ιατρική επιστήμη.

Το βραβείο για το «προϊόν της δεκαετίας» αποτελεί αναγνώριση του ισχυρού αντικτύπου του συστήματος da Vinci Xi 4ης γενιάς στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τα προηγούμενα δέκα έτη. Μέσω των προηγμένων ικανοτήτων του και του διαισθητικού περιβάλλοντος εργασίας, το σύστημα da Vinci Xi 4ης γενιάς επιτρέπει στους χειρουργούς να εκτελoύν πολύπλοκες εγχειρήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Για τους ασθενείς, το da Vinci Xi 4ης γενιάς σημαίνει ταχύτερη ανάρρωση με ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες μετεγχειρητικών λοιμώξεων. Επιπλέον, η ρομποτική χειρουργική έχει προσφέρει πολυάριθμα οφέλη στο σύστημα υγείας μειώνοντας το συνολικό κόστος περίθαλψης και εξασφαλίζοντας καλύτερη εργονομία του χειρουργείου στους επαγγελματίες υγείας.

«Το βραβείο αυτό έρχεται σε συνέχεια του εορτασμού για τα είκοσι χρόνια ρομποτικής χειρουργικής από τη SOFMEDICA στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που συμπληρώθηκαν το 2022. Η SOFMEDICA θα γιορτάσει επίσης το 2024 τριάντα χρόνια λειτουργίας, τεκμήριο της αφοσίωσής της στην καινοτομία και αριστεία στην ιατρική τεχνολογία. Η SOFMEDICA θα συνεχίζει να διευρύνει τα όρια στο πεδίο της ρομποτικής χειρουργικής, παραμένοντας αφοσιωμένη στη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τους ασθενείς και στην προώθηση της προόδου της υγειονομικής περίθαλψης στην ΝΑ Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις