Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ: Αξιολογήστε τα conference apps που χρησιμοποιείτε και κερδίστε μια Amazon gift card αξίας 50 GBP

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα του έργου CAP-A, να επιλέξει τα conference apps που χρησιμοποιεί περισσότερο και να αξιολογήσει τη χρήση που κάνουν στα προσωπικά του δεδομένα

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ συμμετέχει στο έργο του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ με τίτλο CAP-A project, το οποίο αφορά την ανάπτυξη πλατφόρμας για την αξιολόγηση των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων android εφαρμογών (https://cap-a.eu/ ). Tο έργο βρίσκεται πλέον στην τελευταία του φάση και χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Από τις 16/12/2020 έως και την Τετάρτη 23/12/2020 θα πραγματοποιηθεί μία δράση για την αξιολόγηση δημοφιλών εφαρμογών τηλεδιάσκεψης, όπως το Cisco Webex, το Zoom, το Microsoft Teams, κ.ά.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα του έργου CAP-A, να επιλέξει τα conference apps που χρησιμοποιεί περισσότερο και να αξιολογήσει τη χρήση που κάνουν στα προσωπικά του δεδομένα. Όσοι κάνουν την παραπάνω διαδικασία και συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης που θα τους σταλθεί, θα πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρο μία Amazon gift card αξίας 50 GBP.

Για τη συμμετοχή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Εγγραφή  στο CAP-A portal και είσοδος στην εφαρμογή
2) Εισάγετε ένα στοιχείο στο προφίλ σας για να μαζέψετε τους πρώτους 100 πόντους σου (οδηγίες στο βίντεο)

3) Εκφράστε τη γνώμη σας σε μια ή περισσότερες από τις δημοφιλείς εφαρμογές τηλεδιάσκεψης. Οδηγίες στο βίντεο. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CAP-A app που θα το βρείτε στο play store στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.in2.cap_a

4) Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για αξιολόγηση της εφαρμογής

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις