Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Oracle και Red Bull Racing ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο καινοτομίας στην F1

Η Oracle και η Red Bull Racing βελτίωσαν τη συνεργασία τους και παρουσιάζουν το νέο όνομα της Ομάδας, Oracle Red Bull Racing, καθώς και το νέο μονοθέσιο της ομάδας για την ερχόμενη χρονιά, το RB18.

Με βάση την επιτυχημένη πορεία στο περσινό Πρωτάθλημα Οδηγών της F1, το 2022 θα περιλαμβάνει για την Ομάδα εκτεταμένη χρήση του Oracle Cloud στους πιο σημαντικούς τομείς λειτουργίας της, όπως διαμόρφωση αγωνιστικής στρατηγικής βάσει εργαλείων ανάλυσης, βελτιστοποιημένη εξέλιξη κινητήρων, εκπαίδευση των οδηγών με βάση την AI και τη μηχανική εκμάθηση, καθώς και εξατομικευμένη εμπειρία για τους οπαδούς.

Αξιοποιώντας το Oracle Cloud Infrastructure (OCI) κατά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά, η Ομάδα αύξησε τον αριθμό των προσομοιώσεών της κατά 1.000 φορές ώστε να βελτιώσει την ακρίβεια των προβλέψεων και να μπορεί να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις. Επιπλέον, επιτάχυνε την ταχύτητα των προσομοιώσεων κατά 10 φορές, πράγμα που έδωσε στους υπεύθυνους διαμόρφωσης στρατηγικής περισσότερο χρόνο για να κάνουν σωστές επιλογές.

Φέτος, το OCI θα επιτρέψει στην Ομάδα της Oracle Red Bull Racing να επεκτείνει τον όγκο και την ποικιλία των δεδομένων που αναλύει και να αυξήσει την ταχύτητα με την οποία εκτελούνται οι προσομοιώσεις, για καλύτερη πρόβλεψη των τακτικών που θα οδηγήσουν σε μια θέση στο βάθρο.
Μαζί με τις καινοτόμες πρωτοβουλίες στην πίστα, η Oracle Red Bull Racing θα συνεχίσει να παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες στην παγκόσμια κοινότητα των οπαδών της. Κατά την προηγούμενη χρονιά, η Oracle και Red Bull Racing ξεκίνησαν μια πρωτοποριακή πλατφόρμα αφοσίωσης οπαδών βασισμένη στο OCI – το Red Bull Racing Paddock – ώστε να φέρουν τον συναρπαστικό κόσμο της F1 πιο κοντά στους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο emea.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Η Oracle μπαίνει δυναμικά στην αγορά του healthcare με εξαγορά 28 δισ. δολαρίων

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις