Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

3ος Διαγωνισμός “The Squeeze” από το Orange Grove

Τον τρίτο διαγωνισμό “The Squeeze” διοργανώνει το Orange Grove, την προσεχή Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 από τις 18:00 έως τις 21:00.

Στην εν λόγω εκδήλωση, 8 startup θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις σε μια έμπειρη κριτική επιτροπή, με σκοπό να κερδίσουν ένα απο τα χρηματικά έπαθλα αξίας 15.000 και 10.000 ευρώ.

Όσο για την κριτική επιτροπή, απαρτίζεται από τους Πίτερ Οικονομίδη, Marco ten Vaanholt, Floris van Alkemade, Απόστολο Αποστολάκη και Greg Birbil. Υπογραμμίζεται πως στους δύο διαγωνισμούς που προηγήθηκαν, 4 νέοι επιχειρηματίες κέρδισαν συνολικά 50.000 ευρώ ως χρηματοδότηση pre-seed. Κάτι, που κατέστη δυνατό χάρη στην υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως μέρος της πρωτοβουλίας του ¨Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων”, η οποία με τη σειρά της στοχεύει στη δημιουργία ευκαιριών για την νεότερη γενιά της χώρας μας.

Σε ότι αφορά στο Orange Grove αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 18 μήνες, περισσότεροι από 142 επιχειρηματίες έχουν ενταχθεί στο ειδικό αυτό πρόγραμμα το οποίο δίνει έμφαση στην παροχή mentoring, coaching, εκπαίδευσης και στην δικτύωση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις