Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To εαρινό OpenCoffee την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη

Το αθηναϊκό Open Coffee επιστρέφει αυτή την Παρασκευή, 22 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς με τέσσερις νέες Startups αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτές οι οποίοι μοιράζονται τις ιδέες και τις ιστορίες τους.

Οι επιχειρηματίες που θα βρεθούν στην σκηνή του Μουσείου Μπενάκη είναι:

– Ο Στέφανος Πρόκος, συνιδρυτής και CEO της Frink θα παρουσιάσει τον πιο cool τρόπο για να κερδίζεις δωρεάν ποτά κάθε βράδυ, αλλά και το πώς αυτά μετουσιώνονται σε επιχειρηματική ευκαιρία.

– Ο Κώστας Παρδάλης, συνιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει το Blendo, την πλατφόρμα που ενοποιεί εταιρικά δεδομένα από διαφορετικές πηγές πιο εύκολα από ποτέ, καθώς και εμπειρίες από την παραμονή της εταιρείας στο Τελ Αβίβ.

Η Ζωή Γιαυρή, συνιδρυτής και CEO της Advantis Medical Imaging, θα παρουσιάσει το πρώτο της προϊόν, το Brainance, μία SaaS πλατφόρμα επεξεργασίας εξετάσεων μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου, καθώς και τις προοπτικές του λογισμικού στον κλάδο της ιατρικής.

Ο Αλέξανδρος Τσιλφίδης συνιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Accusonus, η οποία, με έδρα την Πάτρα, δημιουργεί το μοναδικό λογισμικό που λύνει το πρόβλημα διαρροής μικροφώνων σε ηχογραφήσεις τυμπάνων και χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας

Το Open Coffee είναι η μηνιαία συνάντηση της ελληνικής startup κοινότητας. Μια Παρασκευή κάθε μήνα startups παρουσιάζουν την επιχειρηματική τους πορεία και τα μελλοντικά τους σχέδια.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2007, μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί 80 συναντήσεις κατά τις οποίες έχουν γίνει παρουσιάσεις από 400 επιχειρηματίες, ανάμεσα τους οι πιο επιτυχημένες startups από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στόχος του Open Coffee είναι να φέρει σε επαφή φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες από τον χώρο της τεχνολογίας και του διαδικτύου και να τους εμπνεύσει ώστε να ξεκινήσουν την δική τους νεοφυή επιχείρηση.

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο του Μουσείου στις 19.00.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις