Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Orange Grove: Tρία χρόνια λειτουργίας, τρεις εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο

Το Orange Grove, μια πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 2013 σαν ένα κέντρο υποστήριξης της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας προσφέροντας χώρους γραφείου στους νέους επιχειρηματίες, συμβουλευτική, καθοδήγηση αλλά και δικτύωση ενώ τα εξαιρετικά pitching shows, The Squeeze, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις Startups να κάνουν το επόμενο βήμα.

Από το 2013 μέχρι ήμερα το Orange Grove έχει φιλοξενήσει 105 Startups και πάνω από 160 επιχειρηματίες σε διάφορα αντικείμενα και τομείς.

Αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις στο γνωστό χώρο λειτουργίας, απέναντι από το καλλιμάρμαρο Στάδιο, με τη πρώτη – το Open Day – να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Orange Grove από τους υπευθύνους ενώ την ίδια μέρα στις 17:00 έχει προγραμματιστεί μια ενδιαφέρουσα ομιλία.
Εγγραφές γίνονται εδώ.

Στις 21 Σεπτεμβρίου τα Startup Stories πετυχημένοι Startuppers αλλά και μέλη της κριτικής επιτροπής του The Squeeze#8 θα αποκαλύψουν τα μυστικά τους συμπεριλαμβανομένων των: Αλεξάνδρα Καβουλάκου της The Muse, Robin Schull της Maarketplats, Αλίκη Γεωργιάδη MD στη J.P. Morgan και μέντορα στο Startupbootcamp Fintech, Μάριο Ιωαννίδη CEO της Terracapital Management.

Εγγραφές γίνονται εδώ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το The Squeeze#8, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Pitching events της Αθήνας με έπαθλο 15 και 10 χιλιάδες ευρώ για τη πρώτη και δεύτερη νικήτρια ομάδα.

Εγγραφές γίνονται εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις