Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μέχρι την 1η Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τα Digital Top 50 Awards

Μέχρι την 1η Οκτωβρίου οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες έχουν περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή στα Digital Top 50 Awards και να διεκδικήσουν χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ και τη δυνατότητα παρακολούθησης ειδικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων και καθοδήγησης από τη McKinsey.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αναγνώρισης και εορτασμού των πιο ανερχόμενων Ευρωπαίων επιχειρηματιών, η Google έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την McKinsey και την Rocket Internet, και όλες μαζί παρουσιάζουν τα Digital Top 50 Awards.

Οι startups και οι επιχειρηματίες έχουν προθεσμία μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2016να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο, όπως επίσης πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση από την McKinsey.

Οι 10 κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας που θα επιλεχθούν θα παρευρεθούν στο Slush στο Ελσίνκι το Νοέμβριο του 2016, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές, όπως θα κριθούν από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς της βιομηχανίας.

Ειδικότερα, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους εξής:

Helene Barnekow, CEO της Telia, της ηγέτιδας Σουηδικής εταιρίας στην παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών
Harriet Green, η οποία ηγείται τριών επιχειρηματικών κατηγοριών της IBM, ανάμεσα σε αυτές και το «The Internet of      Things»
Patricia Barbizet, CEO της εταιρίας Christie
Roland Busch, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Siemens
Tom Standage, αναπληρωτής εκδότης στο The Economist
Aquilino Peñ και ιδρυτής του Kibo Ventures
Peter Zemsky, καθηγητής στρατηγικής και αναπληρωτής κοσμήτορας στο INSEAD, που αποτελεί τον επίσημο ακαδημαϊκό εταίρο των βραβείων.

Από τις τρεις ιδρυτικές εταιρίες:
Oliver Samwer, CEO στη Rocket Internet
Karel Dörner, συνεργάτης στη McKinsey&Company
Torsten Schuppe, διευθυντής μάρκετινγκ EMEA της Google

Τα βραβεία Digital Top 50 Awards αναδεικνύουν τα επιχειρηματικά ταλέντα στην ήπειρο στις εξής πέντε κατηγορίες:

B2B Νεοφυείς επιχειρήσεις (B2B Start-ups), B2C Νεοφυείς επιχειρήσεις (B2C Start-ups), B2C επιχειρήσεις μεγαλύτερης κλίμακας (B2C Scale-ups), και εταιρίες τεχνολογίας με κοινωνικό αντίκτυπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις