Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΣΦΕΕ Innovation Project 2.0 Παράταση υποβολής συμμετοχών στο διαγωνισμό μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για το διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον χώρο της υγείας, ΣΦΕΕ Innovation Project 2.0, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 4 Ιουνίου.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2014, ημερομηνία που πήρε παράταση ώστε να επιτρέψει σε περισσότερους συμμετέχοντες να προετοιμάσουν καλύτερα και να καταθέσουν την ιδέα τους.

Η διαδικασία υποβολής των επιχειρηματικών σχεδίων γίνεται μέσω της ειδικής πλατφόρμας YouNoodle, στην οποία οι συμμετέχοντες καλούνται να συμπληρώσουν ειδικά πεδία κειμένου με σύντομη ανάλυση της καινοτόμου ιδέας τους.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού βρίσκονται στο http://innovationproject.gr/site.

Τα βραβεία των νικητών περιλαμβάνουν χρηματικό έπαθλο για τους 3 πρώτους νικητές και πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα στρατηγικής, ανάπτυξης επιχειρήσεων, πρόσβασης σε κέντρα εκπαίδευσης και έρευνας & ανάπτυξης, καθώς και δικτύωσης για μεταφορά τεχνογνωσίας και δεξιοτήτων, μέσω της στενής συνεργασίας με τις εταιρείες-μέλη του ΣΦΕΕ, καθώς και μέσω του οικοσυστήματος του οργανισμού ID-GC για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις