Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startdom Weekend Athens: “Ωθήστε” την startup ιδέα σας στον τουρισμό με έπαθλο 12.000 ευρώ

Ο Startdom Accelerator είναι ένα πρόγραμμα εξάμηνης επιχειρηματικής επιτάχυνσης και εκκόλαψης που δημιούργησαν οι Κωνσταντίνα Κάτσαρη-Muston και Harun Master. Έχει “έδρα” σε Βρετανία και Αθήνα και απευθύνεται σε startups από την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.

Το πρόγραμμα διοργανώνει την πρώτη του εκδήλωση Startdom Weekend στην Αθήνα για τοπικές startups τον Σεπτέμβριο (Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7), σε συνεργασία με την Travelplanet24, ένα από τα τρία μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα και μία από τις 20 μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα.

Η εκδήλωση θα αφορά σε ιδέες από τον χώρο του τουρισμού και του ταξιδιού και θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της Travelplanet24 στην πλατεία Συντάγματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την ιδέα τους δίπλα σε προσκεκλημένους mentors από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να βρουν πιθανούς συνεργάτες και μπουν στο δρόμο της χρηματοδότησης της ιδέας τους. Επίσης, θα εκπαιδευθούν στο χτίσιμο ενός ελάχιστου βιώσιμου προϊόντος, με στόχο στο τέλος του τριημέρου να έχουν βρει τουλάχιστον έναν πελάτη.

Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να αποστείλετε στο e-mail [email protected] αίτηση με την οποία θα περιγράφετε την ιδέα και τις δεξιότητές σας σε δύο μικρές παραγράφους. Θα γίνουν δεκτές μόνο 50 ιδέες για το τριήμερο. Αν δεν έχετε κάποια ιδέα αλλά θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε και πάλι να δηλώσετε συμμετοχή και ανάλογα με τις δεξιότητές σας θα προσκληθείτε να συμμετάσχετε.

Η προθεσμία λήγει στις 25 Αυγούστου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 30 ευρώ, τα οποία καλύπτουν γεύματα, ποτά και σνακς για το τριήμερο.

Η καλύτερη startup που θα αναδειχθεί μέσα από την εκδήλωση θα προεγκριθεί για συμμετοχή στο εξάμηνο πρόγραμμα του Startdom Accelerator, ενώ θα έχει την ευκαιρία να καταθέσει αίτηση για μία επιχορήγηση ύψους 12.000 ευρώ. Η νικήτρια ιδέα θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια δημόσιας παρουσίασης μπροστά σε επενδυτές.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Startdom Accelerator πατώντας εδώ και λεπτομερές πρόγραμμα του Startdom Weekend πατώντας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις