Designathon: Αφορμή για να έλθει πιο κοντά η design κοινότητα

Newsroom
1'

Την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά και με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου θα έχουν νέοι designers στο Designathon – μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι, με σκοπό να φέρει πιο κοντά τη design κοινότητα.

Το Designathon θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 3-5 Οκτωβρίου, στους χώρους του Found.ation και του Ε.Δ.Ω.

702x336_founfation_logo

Με τίτλο “We did this”, η φετινή διοργάνωση θα προσφέρει πολύτιμη προβολή στη νικήτρια ομάδα καθώς η δουλειά της θα βγει κανονικά στον αέρα. Θα γεφυρώσει τους κόσμους του graphic και του digital design, καθώς οι ομάδες θα κληθούν να επιμεληθούν την οπτική επικοινωνία της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Μπορούμε”, από το λογότυπο ως την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, το Designathon 2014, περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους Art και Creative Directors κορυφαίων digital agencies και δημιουργικών γραφείων στην Ελλάδα, ορισμένοι από τους οποίους θα αναλάβουν και το ρόλο μέντορα για τις ομάδες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στο event καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή νέοι designers από 18-30 ετών.

Η περίοδος των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 2/10.

Την Εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Επιχειρηματικός Φορέας Found.ation, από τους πρώτους συνεργατικούς χώρους εργασίας για startups, networking και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στη χώρα μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.