Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Public Startup Crash-Courses by Startupper.gr: Πώς θα χρησιμοποιήσετε σωστά το e-mail marketing (video + slides)

Τα Public Stores και το Startupper.gr, η πρώτη ελληνική online έκδοση αφιερωμένη στις startup εταιρείες, φιλοξένησαν μία ακόμη εκδήλωση για την startup επιχειρηματικότητα. Δεύτεροι προσκεκλημένοι την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στο Public Συντάγματος ήταν οι Σοφία Αναδιώτου και Παναγιώτης Μελισσαρόπουλος από την εταιρεία Moosend, οι οποίοι ανέλυσαν το θέμα “E-mail Marketing για Startups: Βέλτιστες Πρακτικές για Αύξηση Κερδοφορίας“.

Οι δύο ομιλητές ανέλυσαν σε τι αφορά το e-mail marketing και την υπεροχή έναντι άλλων τρόπων digital marketing, καθώς είναι το πρώτο σε απόδοση και conversion, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες.

Επιπλέον, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές και tips για το πώς μία εταιρεία ανάλογα με το είδος της δραστηριότητάς μπορεί να προσελκύσει περισσότερους χρήστες να εγγραφούν στις λίστες της και πώς τροποποιώντας τα χαρακτηριστικά του μηνύματός της και του τρόπου αποστολής του να επιτύχει μεγαλύτερα ποσοστά ανταπόκρισης και εν τέλει αύξησης των πελατών της.

Επίσης, αναφέρθηκαν στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία αποστολή ώστε να μην πρόκειται για “spam” και τόνισαν ότι μία εταιρεία πρέπει να δημιουργεί τη δική της λίστα και όχι να την αγοράζει.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της εταιρείας αναφέρθηκαν στο πώς εργαλεία όπως το Moosend επιτρέπουν στις εταιρείες να καταγράφουν την αλληλεπίδραση του παραλήπτη με τις καμπάνιες e-mail marketing προκειμένου να εξάγουν πολύτιμη γνώση για τις συμπεριφορές και τις τάσεις τους, αυξάνοντας περισσότερο τις πιθανότητες αύξησης των πωλήσεών τους.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση της Moosend παρακάτω, ενώ ακολουθεί και μία συνοπτική έκδοση των διαφανειών που παρουσιάστηκαν

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις