Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ημερίδα για το πρόγραμμα χρηματοδότησης 500 εκατ. ευρώ για νανοτεχνολογία και προηγμένα υλικά

Η νέα προκήρυξη του προγράμματος «Ορίζοντας 2020» στη θεματική προτεραιότητα “Νανοτεχνολογίες, προηγμένα υλικά και παραγωγή, Βιοτεχνολογία”, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, θα είναι το αντικείμενο της ημερίδας που διοργανώνει το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Επιχειρηματίες και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στους τομείς της νανοτεχνολογίας, των προηγμένων υλικών, των βιομηχανικών διεργασιών και της βιοτεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γ. Καταλαγαργιαννάκη για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης της έρευνας και της καινοτομίας που προσφέρονται μέσω της νέας προκήρυξης και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ελληνικής συμμετοχής στην προηγούμενη προκήρυξη της ίδιας θεματικής προτεραιότητας από τον εθνικό εκπρόσωπο καθ. Κ. Γαλιώτη καθώς και οι δυνατότητες αναζήτησης συνεργατών μέσω των δικτύων Enterprise Europe Network και NMPTeAm από τον Δρ. Απ. Δημητριάδη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, με την υποστήριξη και συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας/ΓΓΕΤ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» (Τέρμα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’, Αγία Παρασκευή, Αθήνα) μεταξύ 10:00 – 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (Δρ. Απ. Δημητριάδης, τηλ. 2310 552791, [email protected], Δ. Αδαμίδου, τηλ. 2103607690, [email protected])

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις