Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Marketing Sneak Peek την Τετάρτη από το Founder Institute

Το Athens Founder Institute και οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν την εκδήλωση Marketing Sneak Peek την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.30 στο The Cube Athens (Κλεισόβης 8, Αθήνα).

Στο Founder Institute εστιάζουμε σε μια σειρά από θεματικές που αποτελούν βασικούς πυλώνες της δημιουργίας κάθε νέας επιχείρησης, ώστε να δώσουμε στους εν δυνάμει επιχειρηματίες όλα εκείνα τα εφόδια που χρειαστούν στο ξεκίνημά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από το Marketing Sneak Peek οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια γεύση από το πρόγραμμα του Founder Institute, του μεγαλύτερου τεχνολογικού επιταχυντή στον κόσμο και το τι μπορεί να τους προφέρει, μέσα από μια εισαγωγή στο Marketing, λαμβάνοντας συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το mobile marketing, πώς να δημιουργήσουν και να πουλήσουν το brand τους, πώς να προσεγγίσουν τα media και πώς να εκμεταλλευτούν τα social media. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://fi.co/e/34671.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του The Cube Athens.

Το Founder Institute, μέσα από ένα τετράμηνο εντατικό πρόγραμμα σπουδών, βοηθάει επίδοξους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν βιώσιμες εταιρείες τεχνολογίας.

Με αναγνωρισμένα ποσοστά επιτυχίας παγκοσμίως, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, αγροτικές τεχνολογίες (agtech), cleantech, e-commerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://fi.co/apply/athens. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Θα δοθούν δύο υποτροφίες για την παρακολούθηση του προγράμματος, μια στον καλύτερο υποψήφιο με

ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο (Technical Distinction Fellowship), και μια στην καλύτερη γυναίκα υποψήφιο (Female Founder Fellowship), τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις