Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #39: Κυκλοφορεί με τα Παραπολιτικά

Το εξώφυλλο του Startupper Mag #39 είναι αφιερωμένο στη συνέντευξη του ιδρυτή και CEO της Softweb, Χάρη Δημητρακόπουλου, ο οποίος αναλύει τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει -με τη συνδρομή της νέας τεχνολογίας- η εταιρεία του στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Το έβδομο Startupper Mag του 2023, το τεύχος #39 του δημοφιλούς περιοδικού, κυκλοφορεί με την εφημερίδα Παραπολιτικά και περιέχει -εκτός από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις- πλούσια θεματογραφία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των νέων, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Χάρης Δημητρακόπουλος, CEO της Softweb

Ένα ταξίδι καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού 15 ετών, το όραμα ενός ανθρώπου για την ανάπτυξη πρωτοπόρων λύσεων που θα βοηθούσαν Startup και μη εταιρείες να εξελιχθούν, ο σεβασμός στο περιβάλλον, στη βιωσιμότητα, στην ισότητα των φύλων, η ασφαλής μετάβαση στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και των smart cities, αλλά και το εμπνευσμένο εταιρικό πλάνο για το μέλλον, το οποίο προβλέπεται λαμπρό για την διαρκώς εξελισσόμενη και μη επαναπαυόμενη στις… ψηφιακές δάφνες της, Softweb. Ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Χάρης Δημητρακόπουλος, εφ’ όλης της ύλης σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στο STARTUPPER MAG, ανάγνωσμα – απόλαυση για τον κάθε λάτρη της επιχειρηματικότητας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Από τα eshops στο Metaverse

Οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας και το ανελαστικό πρόγραμμα μας ωθούν στην επιλογή των ηλεκτρονικών αγορών έναντι της φυσικής παρουσίας στα καταστήματα. Για πολλούς καταναλωτές η επιλογή αυτή αποτελεί την ιδανική λύση για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, ωστόσο για κάποιους άλλους θεωρείται ακόμα και ξεπερασμένη, δεδομένου πως πλέον επικρατεί και η… meta εποχή στο ντύσιμο, αφού ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει δημιουργήσει τις πλέον φουτουριστικές κολεξιόν μέσα σε μια digital πλατφόρμα. Το μεγάλο αφιέρωμα του STARTUPPER MAG περιλαμβάνει τα κορυφαία e-shops τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με επιλογές για όλους, τρόπους για την «αναβίωση» των ρούχων μας και τον μηδενισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αλλά και μία ματιά στο μέλλον με την έλευση του metaverse και το… ψηφιακό ντύσιμο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «Μπλε» επιχειρηματικότητα και καινοτομία

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο υδράργυρος είναι στα ύψη και το μόνο πράγμα που τριγυρνάει στο μυαλό των περισσότερων από εμάς είναι οι βουτιές στη θάλασσα. Σε αυτό το κομμάτι βέβαια είμαστε τυχεροί γιατί ζούμε στη χώρα με τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμο. Έκτος όμως από τις βουτιές, η θάλασσα αποτελεί και πεδίο δόξης λαμπρό και για την επιχειρηματικότητα, η οποία είναι γνωστή και ως μπλε επιχειρηματικότητα, ένα ακόμα πεδίο στο οποίο η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και αυτό δεν περιορίζεται στη ναυτιλία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι θάλασσες αξίζουν και αυτές την προσοχή μας και ευτυχώς για εμάς, εταιρείες όπως η Cosmote και η Lidl έρχονται να δώσουν τη λύση, αναλαμβάνοντας σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την υγεία των θαλασσών.

ΘΕΜΑ: Τα «καυτά» μέτωπα στα νευραλγικά υπουργεία

Οι επικεφαλής των παραγωγικών υπουργείων δεν θα γνωρίσουν περίοδο χάριτος, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από εκκρεμότητες, νομοσχέδια, αναθεωρήσεις και κρίσιμους διαγωνισμούς. Για τα παραγωγικά υπουργεία, το μέλλον είναι… τώρα και για τον λόγο αυτό ήρθαν εξαρχής στο προσκήνιο όλα τα «στοιχήματα» τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι υπουργοί από τις νέες τους θέσεις. Το STARTUPPER MAG ετοίμασε ένα αποκλειστικό αφιέρωμα με το «προφίλ» όλων των παραγωγικών υπουργείων αλλά και των προσώπων που τα αναλαμβάνουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις