Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Προσδεθείτε!

Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και η επιστροφή στο προσκήνιο –με εμφατικό τρόπο– των STARTUPPER AWARDS ήταν μόνο η αρχή. Τα καλά τώρα ξεκινάνε και θα είναι πολλά! 

Με το STARTUPPER MAG να «μετρά» ήδη 45 τεύχη και με την ευρύτερη οικογένεια του STARTUPPER να πολλαπλασιάζεται με εκθετικό τρόπο, θα θέλαμε μέσα από αυτές τις γραμμές να σας δώσουμε μια υπόσχεση (και μια συμβουλή): Προσδεθείτε! 

Φέτος -το 2024- θα είναι η χρονιά μας (η χρονιά σας). Η χρονιά του οικοσυστήματος, που πλέον ήρθε η ώρα να κάνει το δικό του (μεγάλο) άλμα και δη απ’ αυτούς που το γνωρίζουν όσο κανείς άλλος!

Όλοι συμφωνούμε πως η καθημερινότητα είναι τόσο απαιτητική που -σχεδόν- ξεχνάμε όσα και όσους γνωρίζουμε. Σε αυτό το πλαίσιο, έπρεπε να έρθει ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ για να μας (μου) θυμίσει όχι πόσο κόσμο και πόσες ιστορίες γνωρίζουμε, αλλά κυρίως πόσα χρόνια και πόσες εμπειρίες έχουμε γευτεί, ζήσει, μάθει και εμπνευστεί, όλοι μαζί. Παράλληλες πορείες για όλους μας. Διαφορετικές μεν, παράλληλες δε.

Έτσι, όλοι μαζί, ξεπεράσαμε τα 10 έτη και συνεχίζουμε δυναμικά με λίγα άσπρα μαλλιά (άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα), αλλά με την ίδια δίψα και την ίδια θέρμη.

Για το 2024 η οικογένεια του STARTUPPER θέλει να σας δώσει μια μεγάλη υπόσχεση-δέσμευση. Πως όσα θα δείτε από εμάς (για εσάς) δεν τα έχετε καν φανταστεί. Για αυτό και είπαμε και παραπάνω (ως φιλική συμβουλή), προσδεθείτε! Τα καλά τώρα αρχίζουν.

Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και η επιστροφή στο προσκήνιο –με εμφατικό τρόπο– των STARTUPPER AWARDS ήταν μόνο η αρχή. Τα καλά τώρα ξεκινάνε και θα είναι πολλά!

Stay tuned and buckle up, λοιπόν!

Γιώργο καλώς ήλθες (ξανά) στην οικογένεια του STARTUPPER!

 

 

Το editorial του Γιάννη Διονάτου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Startupper MAG #45

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις