Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Ένα επεισόδιο για επενδύσεις, crypto και…μπόλικο συναίσθημα!

Όλα όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο της μοναδική εκπομπή για Startups στην ελληνική τηλεόραση

Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ, η πρώτη και μοναδική εκπομπή για Startups στην ελληνική τηλεόραση και ο Γιάννης Διονάτος μας ταξίδεψαν για ακόμη μια φορά στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας το Σάββατο 22 Ιουλίου μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL.

Πιο συγκεκριμένα, στο πέμπτο επεισόδιο της πρωτοποριακής αυτής εκπομπής που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 11:30 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 11:30 μέσα από τους δέκτες του ONE CHANNEL είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του ελληνικού οικοσυστήματος τεχνολογίας και καινοτομίας.

Δείτε εδώ το πέμπτο επεισόδιο του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ

Ο πρώτος καλεσμένος ήταν ο Βασίλης Καλλίτσης, founder και CEO της Vimodji, της εταιρείας που έχει καταφέρει να κατακτήσει τα social media δίνοντας μια νέα διάσταση στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας. Όπως μας είπε ο κ. Καλλίτσης «βρισκόμουν στο Λος Άτζελες, στην Καλιφόρνια και προσπάθησα να στείλω σε μία φίλη μου ένα μικρό βίντεο, το οποίο έδειχνε εκείνη τη στιγμή αυτό που αισθανόμουν. Μπήκα στο Youtube, αλλά δεν μπορούσα να βρω ένα βίντεο 3 ή 4 δευτερολέπτων που να λέει “μου λείπεις”, “σε σκέφτομαι”, “σ’ αγαπώ”. Άρα, εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι πέρα από τα stikers και τα Gifs υπήρχε ένα κενό στην αγορά για βίντεο μικρής διάρκειας που να εκφράζουν το συναίσθημα σου εκείνη τη στιγμή».

Ο δεύτερος καλεσμένος ήταν ο Μάνος Μακρομάλλης, συνιδρυτής και CEO της Excelon, μια από τις πιο εξεζητημένες Startups από τον κλάδο του fintech. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Excelon είναι μία «εταιρεία που δημιουργεί μια νέα ψηφιακή τραπεζική εμπειρία για τον μέσο χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο ο μέσος χρήστης μπορεί να έχει ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με τα χρήματα του όπως τα ξέρει μέχρι σήμερα, τα ευρώ ή τις λίρες, αλλά να έχει και άλλα ψηφιακά νομίσματα και συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin ή το Etherum, και να τα χρησιμοποιεί ως ισοδύναμο του χρήματος».

Ο επόμενος καλεσμένος ήταν ο Δημήτρης Δουκάκαρος, Co-Founder και Chief Growth Officer της Estate Brains, τη Startup που κάνει το Real Estate «εξυπνότερο». Όπως ανέφερε ο ίδιος «στην Estate Brains κάνουμε μια προσπάθεια να μετατρέψουμε τα δεδομένα της αγοράς σε καλύτερες αποφάσεις για τους επαγγελματίες του Real Estate και αυτό το κάνουμε μέσα από τη χρήση τεχνολογίας και δεδομένων».

Ο τελευταίος καλεσμένος ήταν ο Χαράλαμπος Αγγελετόπουλος, CEO της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ. Σύμφωνα με τον ίδιο η Whitetip Investments «είναι μια εταιρεία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ιδρυθήκαμε τέλος του 2016, αρχίσαμε να λειτουργούμε το 2017. Έχουμε 3 κύριες υπηρεσίες. Η μία αφορά το brokering, κάνουμε συναλλαγές σε 36 διαφορετικά χρηματιστήρια, σχεδόν σε ότι διαπραγματεύεται σε αυτόν τον κόσμο. Επίσης, παρέχουμε επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ανάλογα με το προφίλ του πελάτη μας. Και ο τρίτος μας πυλώνας είναι το Investment Banking, εκεί σηκώνουμε χρήματα για Startups, για growth companies και για distressed companies με κάθε μορφή».

Δείτε εδώ το πέμπτο επεισόδιο του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ


«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις