Συνεργασία της Pinnatta με την Vodafone

Newsroom
1'

Σε συμφωνία συνεργασίας με την Vodafone προχώρησε η Pinnatta, μέσω της οποίας επιδιώκει να απευθυνθεί σε τουλάχιστον 3 εκατ. χρήστες-πελάτες.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η εταιρεία είχε προχωρήσει στο λανσάρισμα της εφαρμογής Pinnatta for Facebook Messenger με την οποία της επιτρέπεται να αποκτήσει πρόσβαση σε κάτι παραπάνω από 800 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

“Άνοιγμα” του Pinnatta σε 800 εκατ. χρήστες Facebook!

Με τις προαναφερθέντες συνεργασίες, η Pinnatta επιτυγχάνει αφενός μεν να καλύψει το μεγαλύτερο τμήμα του business plan της, αφετέρου δε να αυξήσει την διείσδυσή της σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, η Pinnatta βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της για έσοδα της τάξεως των 3,5 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.