Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Better Known Entertainment: Γνωρίστε τη νέα Startup του Σάκη Τανιμανίδη και του Μιχάλη Ισκά

Στόχος της νέας εταιρείας είναι η στήριξη και η δημιουργία πρωτότυπων τηλεοπτικών παραγωγών με απήχηση στο ελληνικό κοινό και τις επιχειρήσεις, οι οποίες παράλληλα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία

Μια νέα “unscripted” Startup λάνσαρε ο Σάκης Τανιμανίδης και πρώην CEO του Antenna Studios, Μιχάλη Ισκάς. Η νέα εταιρεία του δημοφιλή παρουσιαστή του Dragons’ Den, η οποία φέρει τη χαρακτηριστική ονομασία Better Known Entertainment έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος της Better Known Entertainment είναι η στήριξη και η δημιουργία πρωτότυπων τηλεοπτικών παραγωγών με απήχηση στο ελληνικό κοινό και τις επιχειρήσεις, οι οποίες παράλληλα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Το πάθος του Σάκη Τανιμανίδη για την επιχειρηματικότητα είναι γνωστό. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Startupper MAG αποφάσισε να φέρει το Dragons’ Den στη χώρα μας για να δώσει μια ώθηση στο ελληνικό επιχειρείν και για να δουν ακόμα περισσότεροι νέοι άνθρωποι ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι μέρος των επιλογών τους.

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να τον γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένα τηλεοπτικά projects, όπως το World Party και το Survivor, όμως ο Σάκης Τανιμανίδης δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι co-founder του Paradox Museum group, μιας επιτυχημένης εταιρείας που «τρέχει» πάνω από 20 μουσεία σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει ιδρύσει και έχει επενδύσει σε πολλές Startups στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ισκάς, ο οποίος αποχώρησε από τον Antenna τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, έχει μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα στα Media. Για πολλά χρόνια υπήρξε Global President της The Story Lab, εταιρίας του μιντιακού γίγαντα Dentsu, η οποία παράγει, χρηματοδοτεί και διανέμει premium τηλεοπτικό και διαδικτυακό content, για παρόχους και brands.

Για όσους δεν γνωρίζουν η The Story Lab βρίσκεται πίσω από μεγάλες διεθνείς παραγωγές όπως το “The Cost of Winning” του HBO, το “Ninja Warrior” του TBS και το “The Coldest Game” του Netflix.

Στη μέχρι τώρα διαδρομή του, ο Μιχάλης Ισκάς έχει κερδίσει πάνω 30 παγκόσμια βραβεία δημιουργικότητας και media innovation, μεταξύ των οποίων 6 Cannes Lions, καθώς και ένα Grand Prix στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις