Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bethere: Μια νέα, ελληνική mobile εφαρμογή που έρχεται από το Λονδίνο

betheres_logo_300*Η Bethere είναι μια mobile εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται τις δραστηριότητές τους στα social media.

Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες εφαρμογές, ωστόσο, επιτρέπει στους ίδιους να μοιράζονται και τις μελλοντικές δραστηριότητές τους, όπως ακριβώς στο Facebook και να επιτρέπει π.χ. στις παρέες να κάνουν έτσι τα σχέδιά τους «επί χαρτού».

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τους Έλληνες Ναντίν και Πάνο Σπυράκη, οι οποίοι, παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το ένστικτό τους και να ζήσουν το όνειρο στο Λονδίνο. Δημιούργησαν την εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2014 και η εταιρεία συστάθηκε τον Αύγουστο του ίδιου έτους, έχοντας ήδη 25.000 χρήστες και ρυθμό αύξησης αυτών στο 23%.

Η Bethere ετοιμάζει επίσης μια έκδοση της εφαρμογής για επιχειρήσεις, προκειμένου να αποτιμήσουν χρηματικά την παρουσία τους στα social media.

Σημειώνεται, τέλος, ότι για τη δημιουργία της, η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε μέσω τραπεζικού δανεισμού με 200.000 δολ. και ετοιμάζεται ήδη για τον πρώτο γύρο “ανοιχτής” χρηματοδότησης.

betheres_Cover

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις