Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

VentureGarden: Μέχρι 4 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το νέο κύκλο

Την ευκαιρία σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν επιχειρηματικά, προσφέρει για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα του VentureGarden το οποίο υλοποιείται από το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

Οι υποβολές για τον τέταρτο κύκλο του εντατικού προγράμματος μαθημάτων έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν εδώ την αίτησή τους.

Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015, στις 17.00. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει φάση αξιολόγησης για την επιλογή των υποψηφίων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 19 Οκτωβρίου 2015 με διάρκεια πέντε εβδομάδων.

Το VentureGarden απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση οι οποίοι φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση ή κάνοντας την ήδη υπάρχουσα εταιρεία τους πιο ανταγωνιστική. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά το οποίο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά ενώ, για πρώτη φορά, φέτος η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) θα υποστηρίξει τις καλύτερες συμμετοχές στο πρόγραμμα, με επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 50.000 δολαρίων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις