Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Φάνης Κουτουβέλης στο Startup Grind Athens του Νοεμβρίου

Μια από τις πρώτες startups στο Ελληνικό οικοσύστημα και έναν από τους νεαρότερους Founders στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν “ζωντανά”, στο επόμενο Startup Grind Athens που διοργανώνεται την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, στο INNOVATHENS.

O λόγος για τον Φάνη Κουτουβέλη, ο οποίος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δράση σε ηλικία μόλις 25 χρονών και πλέον βρίσκεται στο τιμόνι της Intale η οποία έχει «σηκώσει» 3 εκατ. δολάρια από Έλληνες και Ευρωπαίους επενδυτές. Η ιστορία του αναμένεται να αποτελέσει έμπνευση στους νέους που αναζητούν μια διέξοδο στην κρίση και σκέφτονται πως μπορούν να κάνουν την ιδέα τους πράξη.

Φ. Κουτουβέλης: «Νέα έκδοση, νέα “εποχή” για το i-kiosk» (video)

Ο Φάνης έγινε γνωστός ως co-Founder της επιτυχημένης πλατφόρμας i-kiosk, η οποία αποτελεί μια από τις πρώτες startups στο Ελληνικό οικοσύστημα.

Η μετεξέλιξη του εγχειρήματος αυτού αποτελεί την Intale, στην οποία ο Φάνης Κουτουβέλης διατηρεί την θέση του CEO. Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική της εταιρείας, τη διεύρυνση της ομάδας, τη σύναψη συμφωνιών με συνεργάτες και την εξάπλωση της επιχείρησης στις διεθνείς αγορές. Μέσω της πλατφόρμας της Intale υποστηρίζονται εκατοντάδες επιχειρήσεις στο χώρο του FMCG retail (Fast Moving Consumer Goods).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση εδώ. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS και ξεκινάει στις 18.00.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις