Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H BlueLine στο Digital Health World Forum 2015

Στο Digital Health World Forum 2015 που διεξάγεται σήμερα στο Λονδίνο συμμετέχει η BlueLine, μια mobile startup ελληνικών συμφερόντων που εδρεύει στην Αγγλία και αποσκοπεί στον ανασχεδιασμό της πρωτοβάθμιας βιομηχανίας υγείας μέσω της αξιοποίησης καινοτόμου τεχνολογίας προκειμένου να συνδέονται οι ασθενείς με τους επαγγελματίες της υγείας.

Μέσω της BlueLine, η κλήση των γιατρών για κατ’ οίκον επίσκεψη μετατρέπεται σε πραγματικό… παιχνιδάκι, αντίστοιχο με την κλήση ενός ταξί από το smartphone του χρήστη. Για την ακρίβεια, οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς είναι σε θέση να βρουν τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και οι οποίοι ταιριάζουν στα κριτήρια που έχουν θέσει, όπως λ.χ. ειδικότητα, ξένες γλώσσες που ομιλούν, reviews από άλλους χρήστες, τιμή, συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες κ.ο.κ. Μόλις απαντηθεί θετικά η κλήση, ο γιατρός είτε η νοσοκόμα βρίσκονται στο σπίτι του ασθενούς κατά το προσεχές δίωρο.

blueline_Logo_Cover_454x280

Υπενθυμίζεται πως η BlueLine εντάσσεται στο πορτφόλιο των startup εταιρειών που έχουν δεχθεί χρηματοδότηση και εν γένει υποστήριξη από την πλευρά της StartTech Ventures, του επενδυτικού και incubation βραχίονα του Materializing Innovation Group, το οποίο με τη σειρά του διαθέτει τριών ειδών λειτουργιών: Seed χρηματοδότηση, Incubator και δικτύωση Business Angel.

blueline_Team_London_

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις