Θυμάσαι την τελευταία φορά που ο μισθός σου τελείωσε πριν το τέλος του μήνα; Εκείνη την φορά που ήρθε ο συνάδελφος σου και σου είπε την μαγική λέξη, “πληρωθήκαμε”. Θυμάσαι το συναίσθημα;
Τώρα φαντάσου, κάθε μέρα να μπορείς να βιώνεις αυτό το συναίσθημα. Να πληρώνεσαι όποτε πραγματικά εσύ το έχεις ανάγκη. Όποτε πραγματικά εσύ θέλεις.
Οι Πάνος Μαντάς, Γιάννης Τσέλιος και Νίκος Κουσαθανάς δημιούργησαν την Coinbux, την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο, να έχει άμεση πρόσβαση στο μισθό του. Δηλαδή να πληρώνεται όποτε εκείνος επιθυμεί.
Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν συνομιλώντας με συναδέλφους αλλά και πέφτοντας πάνω σε έρευνες, παρατήρησαν ότι το 86% των Ελλήνων παλεύει να ανταπεξέλθει σε αναπάντεχα έξοδα και το 43% δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποια έκτακτη ανάγκη. Βλέποντας αυτά τα δεδομένα ήταν πλέον σίγουροι ότι ο κλασσικός κύκλος μισθοδοσίας δεν καλύπτει τις ανάγκες τους και ότι κάτι έπρεπε να κάνουν γι αυτό.
Έτσι άρχισαν να ψάχνουν πως εταιρείες στο εξωτερικό ενισχύουν την οικονομική ευεξία των εργαζομένων τους. Τότε, εμφανίστηκε μία πληθώρα από άρθρα που αποθέωναν πως μία τόσο απλή παροχή έχει καταφέρει να κάνει τους εργαζομένους να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση με τα καθημερινά τους έξοδα, αλλά και παράλληλα έχει βοηθήσει τους εργοδότες να μειώσουν τις παραιτήσεις και να προσελκύσουν περισσότερα ταλέντα στον οργανισμό τους.
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, η υπηρεσία της Coinbux έχει υιοθετηθεί από μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και έχει αγαπηθεί από εκατοντάδες ήδη εργαζομένους. Στόχος της είναι, στην εποχή που η αγοραστική δύναμη του Έλληνα έχει σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ, να δώσει μία ανάσα ευεξίας και ασφάλειας.
Όραμα της εταιρείας να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες που θα πλαισιώνουν όσο πιο πρακτικά γίνεται κάθε πτυχή της οικονομικής μας ζωής.
Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για πως αλλάζουμε το μέλλον της μισθοδοσίας, μπορεί να επισκεφτεί το site της Coinbux.
