Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το πρώτο συνδρομητικό κουτί για Ελληνικό κρασί αποτελεί γεγονός!

Το The Wine God, που ιδρύθηκε από τους Εύη Αναστασοπούλου και Δημήτρη Αθανασιάδη, αποτελεί το πρώτο κλαμπ κρασιού σε διεθνές επίπεδο που προσφέρει αποκλειστικά Ελληνικό κρασί σε ένα συνδρομητικό κουτί.

Αποτελεί την πρώτη θεματική υπηρεσία wine box, που έχει σχεδιαστεί να ικανοποιεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους γνώστες του κρασιού. Πρόκειται δε για ένα οινικό ταξίδι που ξεκινά από τα 49 ευρώ ανά κουτί.

Το The Wine God αποτελεί ένα curated club: Κάθε μήνα ειδικοί σχεδιάζουν και δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία. Καθώς υπάρχουν κάτι παραπάνω από 100 αρχαίες Ελληνικές ποικιλίες κρασιών, οι οποίες και παράγονται σε μικρές εκτάσεις, σε διάφορα αμπελοτόπια και μικροκλίματα, οι παραγόμενες ποσότητες είναι περιορισμένες και τα brands πολλαπλά.

Οι ειδικοί, λοιπόν, επιλέγουν ένα concept, που συνοδεύουν από συγκεκριμένα κρασιά τα οποία βασίζονται σε αυτό και δημιουργούν tailor-made κάρτες με την “ταυτότητά” τους που περιλαμβάνουν από την ποικιλία, τον ακριβή αμπελώνα, προτείνουν “παντρέματα” τροφίμων, αναφέρουν μοναδικά γεωγραφικά ή ιστορικά στοιχεία, βραβεία κ.ο.κ.

Με την αποκάλυψη των συγκεκριμένων μυστικών στους συνδρομητές του club, μέσω του κρασιού πραγματοποιούν ένα ταξίδι κατά μήκος της Ελλάδας!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις