Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Unisomnia: Ένα δίκτυο για να κάνεις φίλους

Ομολογουμένως το “μότο” του Unisomnia έχει κάτι το διαφορετικό μιας και μας παροτρύνει να κάνουμε γνωριμίες μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο στον υπολογιστή μας και να τους συναντήσουμε στη πραγματική ζωή.

Έχει μόλις τρεις μήνες ζωής αλλά οι ιδρυτές του, ο Γιώργος Κουτσοβασίλης και ο Βασίλης Κατσάρης, έχουν ένα διαφορετικό όραμα για την αποστολή των κοινωνικών δικτύων όπως τα ξέρουμε σήμερα.

Είναι δεδομένο ότι σπαταλάμε πολύ χρόνο στο Facebook σήμερα, αλλά και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα, και αυτό μπορεί να μας αποξενώσει από τον κοινωνικό περίγυρο αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας.

Σε κάθε περίπτωση το Unisomnia ενθαρρύνει τους χρήστες να έχουν πραγματικές φιλίες μεταξύ τους. Όσο πιο συχνά συναντούν κάποιον έξω από το Internet, τόσο πιο ποιοτική σχέση αναπτύσσουν μαζί του αλλά και τόσο περισσότερους πόντους δημιουργούν και ανεβαίνουν κλάσεις. Τα πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες, και ειδικά τους πιο δραστήριους στο πραγματικό κόσμο, είναι αρκετά, μια και υπάρχουν διάφορες εμπορικές συμφωνίες που επιβραβεύουν τα υψηλότερα σκορ με σημαντικές εκπτώσεις.

Το περιβάλλον εργασίας είναι εύχρηστο και όμορφο και η πλοήγηση στις διάφορες ενότητες είναι κατανοητή, η ιδέα είναι πρωτότυπη και σύντομα θα λανσαριστεί και εκτός Ελλάδας. Ευχόμαστε να υπάρξει και ανάλογη ανταπόκριση από το κοινό του Internet.

unisomnia _

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις