Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hub:raum Roadtrip στο Found.Ation

Στις 22 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι του hub:raum θα βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Found.Ation για τη προσέλκυση Startups στο πρόγραμμα εταιρικής επιτάχυνσης WARP Sprints.

Το πρόγραμμα WARP Sprints απευθύνεται σε σχήματα αρχικού σταδίου τα οποία ασχολούνται με την έξυπνη πόλη, τα Logistics και την πολυ-καναλική παρουσία και πώληση. Βέβαια στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχτούν και Startups από άλλους τομείς όπως για παράδειγμα IoT, Big Data, Mobile Security, e-Health και Cloud.

Το Hub:raum είναι ένα κέντρο νεοφυούς επιχειρηματικότητας από την Deutsche Telecom με υπηρεσίες Incubation και Acceleration, Mentoring αλλά και χώρους γραφείων για τις Startups που θα μπουν σε κάποια από τα προγράμματα. Φυσικά προσφέρεται και χρηματοδότηση επιπέδου Seed και pre-seed μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ και πρόσβαση στα 100 εκατομμύρια πελάτες του μεγάλου δικτύου.

Λειτουργεί σε τρεις πόλεις, Βερολίνο για τo πρόγραμμα Incubation, Κρακοβία για τα προγράμματα Incubation και Acceleration και Τελ Αβιβ για το πρόγραμμα Fit4Europe.

Στην εκδήλωση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το απαραίτητο Pitching για τις ενδιαφερόμενες Startups με την εγγραφή να γίνεται εδώ

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κλείνουν στις 16 Οκτωβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις