Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

UseAppReView: App σύνδεσης και επικοινωνίας των επιχειρήσεων με πελάτες

Το ελληνικό UseAppReView, ένα μόλις μήνα από την έναρξη της λειτουργίας του, εξασφάλισε κεφάλαια από επενδυτικό σχήμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία φέρνει σε επαφή το πελάτη μιας επιχείρησης κατευθείαν με τους υπευθύνους της.

Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει τη κριτική του για την επιχείρηση, να ενημερωθεί για τη βαθμολογία που έχουν δώσει άλλοι πελάτες για αυτήν, να πληροφορηθεί για τα νέα προϊόντα της και να λάβει εκπτωτικούς κωδικούς άμεσα εξαργυρώσιμους.

Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα UseAppReView, μπορούν να συνδεθούν με τους πελάτες τους μέσω smartphones και να δέχονται αξιολόγηση για τους υπαλλήλους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να λαμβάνουν feedback για κάθε νέα προωθητική τους ενέργεια, να στέλνουν εκπτωτικούς κωδικούς σε πελάτες που ενδιαφέρονται για το κλάδο τους, να επικοινωνούν μέσω notifications τα μηνύματά τους κατευθείαν στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων των πελατών τους.

Μέσω του UseAppReView μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναφέρει ελεύθερα και ανά πάσα στιγμή την άποψή του για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία οποιασδήποτε εταιρίας. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιεί την εφαρμογή UseAppReView, τόσο πιο πολλούς εκπτωτικούς κωδικούς λαμβάνει από εταιρίες που τον ενδιαφέρουν.

UseAppReView

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις