Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Conferience: Ξεπέρασε τα 100 συνέδρια η εφαρμογή διαδράσης κοινού – ομιλητή

Το Conferience.com είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες κτλ.), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρίες προώθησης προϊόντος.

Η εφαρμογή προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία σε έναν διοργανωτή/ομιλητή μιας διοργάνωσης, που θα βοηθήσουν στην δημιουργία μιας άμεσης και διαδραστικής σχέσης μεταξύ ομιλητή και κοινού.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2014 έως και σήμερα, το Conferience.com χρησιμοποίησαν περισσότεροι από 25.000 σύνεδροι σε 101 συνέδρια και σεμινάρια.

Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικότητας, το Conferience.com παρέχει στα συνέδρια δυνατότητα ατζέντας, αποστολής ερωτήσεων, διεξαγωγής ζωντανών ερευνών με παράλληλη απεικόνιση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, αξιολόγησης ομιλητών και συνεδρίου ή σεμιναρίου, εμφάνιση χορηγών, ηλεκτρονική κλήρωση, testimonials, δυνατότητα χρήσης σε πολυήμερα πολλαπλά παράλληλα events ή πολλαπλών αιθουσών καθώς και ηλεκτρονικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια ή μετά το event.

Έχει χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε σεμινάρια,έρευνες polling και συνέδρια καθώς και σε εταιρικές συναντήσεις. Ενδεικτικά, εταιρείες και οργανωτές συνεδρίων που το χρησιμοποίησαν έως σήμερα είναι: το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, η ΕΕΔΕ, η Ethos Media, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, η Boussias Communications, η OTEAcademy, η EuropeanForums.eu, η ICAP, η SAP Hellas, η Ψηφιακή Ελλάδα, το JobFairAthens, το Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, η SAS Institute, η Τράπεζα Eurobank, την AIESEC, ο ΟΤΕ, η Cosmote, η EAP, η Τράπεζα Πειραιώς, η AMGEN, το Corallia Cluster, Public/ΕΜΕΑ.gr Startup Crash Courses, η Nestle και άλλες καθώς και από μικρότερα μεμονωμένα events. Επίσης, κάλυψε και τρία events που πραγματοποιήθηκαν στην Σιγκαπούρη, το Τελ Αβίβ και την Ολλανδία με την ζήτηση να συνεχίζεται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις