Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο Ferryhopper App: Κρατήσεις ακτοπλοϊκών από το κινητό

Η Ferryhopper, η ελληνική μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που πρόσφατα εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 2,6 εκατ. ευρώ λάνσαρε χθες επίσημα τη νέα εφαρμογή της σε Google Play και App Store.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το app της “είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος, ασφαλής αλλά και φθηνός τρόπος να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αφού δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση στην τιμή του εισιτηρίου, ενώ εφαρμόζονται online εκπτώσεις και προσφορές”.

Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει όλες τις ακτοπλοϊκές και να κλείσει εισιτήρια για απευθείας δρομολόγια ή για δρομολόγια με ενδιάμεσο προορισμό. Επίσης, έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες προσφορές και εκπτώσεις καθώς και σε χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι του. Μπορεί να διαλέξει ακτοπλοϊκά για απλή μετάβαση, island-hopping ή μετ’επιστροφής και να διαχειριστεί την κράτησή του. Φτάνοντας στο πλοίο, μπορεί τέλος να επιβιβαστεί δείχνοντας το e-ticket του μέσω της εφαρμογής.

Πέραν των βασικών αυτών δυνατοτήτων, η εφαρμογή δίνει επίσης στον χρήστη την επιλογή να βρίσκει τις πιο πρόσφατες αναζητήσεις του, συνεχίζοντας το ψάξιμο από εκεί που είχε μείνει (εφόσον δεν είναι έτοιμος να κλείσει το ταξίδι του) και να αποθηκεύσει προσωπικές πληροφορίες ώστε η κράτηση των επόμενων εισιτηρίων του να γίνει πιο γρήγορα. Η αποθήκευση στοιχείων σύντομα θα μπορεί να γίνει και για το όχημα αλλά και για αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία ο χρήστης συνηθίζει να ταξιδεύει.

Τέλος, μέσω του app η Ferryhopper στέλνει προσωποποιημένες προτάσεις και προσφορές στο κάθε χρήστη για τους αγαπημένους του προορισμούς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις