Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στο Kickstarter η ελληνική startup DCubed για το «Stikey»

Έχοντας ως απώτερο σκοπό να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγωγής του καινοτόμου προϊόντος «Stikey», η ελληνική startup DCubed ξεκινά σχετική καμπάνια άντλησης ποσού 15.000 ευρώ στο Kickstarter. Η σχετική καμπάνια ξεκινά στο Kickstarter την Τετάρτη, 22 Απριλίου στις 15:00.

Stikey features full_1200

Το «Stikey» είναι ένα πολυχρηστικό αξεσουάρ που αφορά smartphones, ενώ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ενίσχυση της εμπειρίας χρήσης των «έξυπνων» φορητών συσκευών. Χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό λειτουργεί σαν φορητή βάση για το κινητό τηλέφωνο σε οριζόντια αλλά και κάθετη θέση, ενώ ο σχεδιασμός του επιτρέπει την ασφαλή τακτοποίηση του καλωδίου του φορτιστή ή των ακουστικών. Αποτέλεσμα; Να αποφεύγεται το… γνωστό μπέρδεμα των καλωδίων, η καταπόνηση και τελικά η φθορά τους! Ταυτόχρονα, το «Stikey» έχει τη δυνατότητα να προστεθεί στα κλειδιά του χρήστη ως μπρελόκ, ενώ μπορεί και να προσκολληθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια (λ.χ. ψυγείο), χάρη στις μαγνητικές του ιδιότητες.

Stikey_how it works_1500

Όπως σημείωσε ο Μελέτης Μιχελακάκης, εκ των ιδρυτών της DCubed: «Το Stikey είναι ένα πραγματικό ‘πολυεργαλείο’- αξεσουάρ, το οποίο συγκεντρώνει σε ένα προϊόν τις ξεχωριστές ιδιότητες πολλαπλών συσκευών. Τα σημεία υπεροχής του είναι η πολυχρηστικότητα, ο ‘έξυπνος’ σχεδιασμός, η ανθεκτικότητα και φυσικά το ιδιαίτερα… προχωρημένο packaging. Πρόκειται δε για μια πλήρως ελληνική προσπάθεια, καθώς το σύνολο -περίπου- των υλικών και τμημάτων κατασκευής που το απαρτίζουν προέρχονται από εγχώριες επιχειρήσεις. Φιλοδοξούμε πως το επόμενο βήμα μας θα είναι η σύναψη εμπορικών συμφωνιών προκειμένου να διατίθεται σε διεθνές επίπεδο, καθώς η χρήση του ξεφεύγει από τα ‘στενά’ ελληνικά σύνορα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις