Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MobiloPC: Νέα υπηρεσία mobiplus image shopping recommendation και image search!

Προβλέψτε το Στυλ του πελάτη στο e-shop και αυξήστε τα έσοδα σας κατά 30%!

 Η mobiloPC εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering ανακοίνωσε την υπηρεσία mobiplus  image shopping recommendation  και image search!

Με την  υπηρεσία mobiplus image shopping recommendation  e-shop  ένδυσης , υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού , fashion και αλλά  μπορούν να προβλέψουν το ΣΤΥΛ του πελάτη και τα του προτείνουν ανάλογα προϊόντα.

Είναι πολύ δύσκολο ο πελάτης σε e-shop να  περιγράψει  το προϊόν με λέξεις, όταν  το Στυλ  είναι σημαντικό.

Μπαίνοντας στο e-shop ο πελάτης με τι λέξεις κλειδιά μπορεί να περιγράψει το παρακάτω προϊόν για να το βρει εύκολα ? Το e-shop  τώρα  μπορεί να καταλάβει  το Στυλ του προϊόντος που αρέσει σε αυτόν τον πελάτη. Να καταλάβει τα ιδιαίτερα κοψίματα η γραμμές που του αρέσουν στον καναπέ  η στο ρούχο που ψάχνει. Έτσι θα μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα τους έως 30%.

Η τεχνολογία  mobiplus  image shopping recommendation  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία των αγορών του πελάτη  ,τις φωτογραφίες του e-shop , Τεχνολογία Convolution Neural Nets , και  βλέποντας τα προϊόντα που έχει αγοράσει, τα χρώματ, τις μάρκες, τις εποχές,τις τιμές , το υλικό και τα σχέδια ,  μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές αγορές του με  σημαντική ακρίβεια.

Αυτή την τεχνολογία χρησιμοποιούν  κορυφαίες εταιρείες όπως Amazon ,Netflix ,Facebook, Telenor και χιλιαδες άλλες και κυριαρχουν στο χωρο τους!

Η υπηρεσία είναι στο Cloud όπου μπορεί να συνδεθεί με ευκολία η επιχείρηση !

Δείτε εδώ..

Υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας ανέφερε ότι για τον σχεδιασμό της υπηρεσίας έχουν συνεργαστεί με 50 περίπου ελληνικές επιχειρήσεις.

H mobiloPC ιδρύθηκε το 2016 από στελέχη πληροφορικής με σημαντική εμπειρία 30 ετών ανάπτυξης Λογισμικού, σε εταιρείες όπως Hewlett- Packard, Intracom, Cyta, εξειδικευμένα στο χώρο του  Enterprise Λογισμικου  με web και  mobile services και μελος του Elevate Greece.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις