Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το 1ο Forum για Οικογενειακές Επιχειρήσεις διοργανώνει η KPMG

Η KPMG διοργανώνει το 1st Family Business Forum, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες, μετόχους και μέλη διοικητικού συμβουλίου και στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων.

Επιτυχημένοι Έλληνες επιχειρηματίες και ειδικοί από το εξωτερικό ανταλλάσσουν απόψεις και δίνουν το στίγμα τους για το μέλλον των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Μέσα από τρείς θεματικές ενότητες, έμπειρα στελέχη θα μοιραστούν χρήσιμες συμβουλές και θα παρουσιάσουν δοκιμασμένες πρακτικές.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

·         Διακυβέρνηση (Governance)

·         Προγραμματισμός Διαδοχής και Μετάβασης (Succession Planning & Transition)

·         Ανάπτυξη (Growth)

Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Γενικός Γραμματέας του European Family Businesses Jesus Casado, η καθηγήτρια της έδρας οικογενειακών επιχειρήσεων του INSEAD Business School Christine Blondel, η Λένα Παπαλεξοπούλου, μέλος της οικογένειας ΤΙΤΑΝ και ιδρυτικό μέλος της ΔΕΣΜΟΣ, o Christophe Bernard, επικεφαλής των υπηρεσιών οικογενειακών επιχειρήσεων της KPMG παγκοσμίως, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεγάλων Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φόρουμ και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Φωτεινή Γιαννοπούλου στο 211 18 15 740. Εναλλακτικά στείλτε email στο [email protected]

Κόστος συμμετοχών

330 Ευρώ

290 Ευρώ

3η – 7η

260 Ευρώ

Τραπέζι 8 ατόμων

1 700 Ευρώ

Σημείωση: Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις