Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα Taxibeat “παίζουν”… jazz

Jazz μουσική για τους επιβάτες, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2015 θα παίζουν τα ταξί του Taxibeat στο πλαίσιο του 15ου Athens Technopolis Jazz Festival.

App_jazz_cabΣυγκεκριμένα, επιλεγμένα οχήματα που κυκλοφορούν σε ολόκληρη την Αθήνα θα έχουν ως soundtrack των διαδρομών τους τη μουσική συλλογή που επιμελήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό το Athens Technopolis Jazz Festival.

Μάλιστα, όσα ταξί συμμετέχουν στην εγχώρια γιορτή της jazz, έχουν τη διακριτική ονομασία “Jazz Cabs”. Έτσι, λοιπόν, όταν ένα Jazz Cab βρίσκεται κοντά στον επιβάτη που πραγματοποιεί κλήση ταξί μέσω Taxibeat, τότε αυτό θα εμφανίζεται στη λίστα με τους διαθέσιμους οδηγούς. Για να επιβιβαστεί κανείς σε ένα Jazz Cab και να απολαύσει τη διαδρομή του με jazz διάθεση, δε χρειάζεται να κάνει κάτι περισσότερο παρά να το επιλέξει από τη λίστα του!

Υπογραμμίζεται πως το Athens Technopolis Jazz Festival συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια και για 5 ημέρες μετρατρέπει το χώρο της Τεχνόπολης σε έναν προορισμό Πολιτισμού, Τεχνών και Δημιουργικότητας φιλοξενώντας jazz τάσεις από κάθε σημείο του πλανήτη και μια σειρά εικαστικών και άλλων εκδηλώσεων. Συμμετέχουν καλλιτέχνες από Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, Σουηδία, Λουξεμβούργο, Τσεχία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ισραήλ, Βέλγιο και Τουρκία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις