Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

paysafecard – 10 χρόνια στην ελληνική αγορά

Το 2016 συμπληρώνονται 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά για την paysafecard, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των προπληρωμένων διαδικτυακών λύσεων.

Η εταιρεία προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες προπληρωμένες λύσεις για διαδικτυακές αγορές στην Ελλάδα και σε άλλες 41 χώρες παγκοσμίως. Η χρήση της paysafecard δεν προϋποθέτει την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος υφαρπαγής ή κακόβουλης χρήσης των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Η προπληρωμένη paysafecard λειτουργεί όπως η κάρτα με την οποία ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας στα κινητά τηλέφωνα: Με την αγορά μίας paysafecard από οποιοδήποτε σημείο πώλησης, ο 16ψήφιος κωδικός PIN της κάρτας χρησιμοποιείται για την πληρωμή οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω διαδικτύου.

paysafecard-poker-depositsΗ paysafecard είναι διαθέσιμη σε περισσότερα από 18.000 σημεία πώλησης. Απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών αλλά και των αντίστοιχων ρυθμιστικών αρχών, η paysafecard είναι ένας καταξιωμένος παίκτης στο ψηφιακό περιβάλλον.
Επίσης, είναι πιστοποιημένος φορέας ηλεκτρονικού χρήματος, κάτοχος αδείας e–Money από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας (FCA), αδείας MasterCard καθώς και όλων των απαραίτητων ευρωπαϊκών πιστοποιητικών.

Από το 2006 οι Έλληνες καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει τις προπληρωμένες διαδικτυακές λύσεις και την paysafecard καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από τον κόσμο του gaming, των social media κ.α. Στη δεκαετή της παρουσία στην Ελλάδα, η paysafecard επενδύει συνεχώς ώστε να διευρύνει την παρουσία της σε εγχώριες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και άλλους φορείς. Έτσι, μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα που πηγαίνουν στα σημεία πώλησης, παραμένουν και κινούνται στην εγχώρια αγορά.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις