Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η αέλια ξεκινά δυναμικά την εκστρατεία Skills2Go

Από τον Μάρτιο 2016 και για οκτώ (8) μήνες η αέλια σε σύμπραξη με ΑΕΙ, επιχειρήσεις και με κοινωνικούς φορείς θα επιχειρήσει να αναδείξει τη σημασία των κοινωνικών δεξιοτήτων ή softskills, να ενημερώσει και να αφυπνίσει μέσα από την Εκστρατεία Skills-2-Go με σεμινάρια, εργαστήρια, βιωματικές δράσεις και events.

Η πρώτη δράση του Skills-2-Go θα πραγματοποιηθεί συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό της σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ Chemecon και τη στήριξη της Nestle Eλλάς και πρόκειται για ένα διαδραστικό σεμινάριο που θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο χώρο Επι.νοώ (Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι).

Εκπρόσωποι της αέλια θα παρουσιάσουν αρχικά τα soft skills που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική και κοινωνική ζωή των συμμετεχόντων φοιτητών, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχουν δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η συνεργατικότητα, η ευελιξία, η διαχείριση του χρόνου, πέρα από την απόκτηση του τίτλου σπουδών και των πανεπιστημιακών γνώσεων.

Στη συνέχεια, ο κ. Κώστας Ζαγοριανός, στέλεχος της Nestle Ελλάς, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ομάδα του Chemecon για τις κοινωνικές δεξιότητες που πρέπει να έχει ή που πρέπει να καλλιεργήσει ένας χημικός μηχανικός για να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο από την αέλια για την προσωπική ανάπτυξη των soft skills με την ενεργό συμμετοχή των φοιτητών.

Όσοι φοιτητές της σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν (δωρεάν) συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις