Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Απονεμήθηκαν τα Marketing Excellence Awards από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή απονομής των Marketing Excellence Awards στο ξενοδοχείο Athens Hilton. Ο θεσμός βράβευσης του marketing στη χώρα μας, προκηρύχθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ για πέμπτη φορά και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Νίκος Ματθαίος, αναφέρθηκε στις επιδιώξεις του Ινστιτούτου μέσω του θεσμού αυτού, που είναι «να φέρει τους ανθρώπους του marketing στο προσκήνιο και να τους επιβραβεύσει για τις προσπάθειές τους, να αναδείξει το ρόλο και τη σημασία του marketing στη λειτουργία της επιχείρησης και να μεταφέρει γνώση και εμπειρία στην επιχειρηματική κοινότητα».

«Στα 10 περίπου χρόνια των Marketing Excellence Awards, πετύχαμε να έχουμε εγκαθιδρύσει στην αγορά μας ένα αντικειμενικό, αξιόπιστο, διάφανο και επιστημονικό τρόπο αξιολόγησης των δράσεων marketing, επιβραβεύοντας τους καλύτερους και αναδεικνύοντας ολοένα και περισσότερο τις άριστες πρακτικές. Παράλληλα, μέσα από την πρωτοβουλία μας αυτή, τονίζουμε με έμφαση την κρίσιμη, καταλυτική σημασία που έχει η συγκεκριμένη επιστήμη στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της ελληνικής οικονομίας εν γένει», επισήμανε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΜ, Μάρκος Φραγκουλόπουλος.

MEA_Fragoulopoulos_702336
Οι υποψηφιότητες για τα Marketing Excellence Awards περιελάμβαναν προγράμματα ή ενέργειες marketing που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 1/7/2013 έως 31/12/2015.

Τα Marketing Excellence Awards 2015 απονεμήθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής της καλύτερης καμπάνιας για Startups με το βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία να πηγαίνει στην Avocarrot.

Αναλυτικά τα βραβεία:

  • Marketing για Startups στην Avocarrot.
  • Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Αγορών στην Green Cola Company.
  • Ανάπτυξη Νέων Υπηρεσιών και Αγορών στην Τράπεζα Πειραιώς για το πρόγραμμα Συμβολαιακή Γεωργία.
  • Ανάπτυξη και Διαχείριση Δικτύων Διανομής στην Εθνική Τράπεζα Της Ελλάδος για το πρόγραμμα Premium Banking.
  • Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Marketing Food and Drinks στην Coca Cola 3Ε για την επικοινωνία της Amita Motion.
  • Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Marketing Retail στην εταιρεία Γερμανός για την καμπάνια «Τώρα θα ήθελες».
  • Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Marketing Services στην Τράπεζα Πειραιώς για την επικοινωνία της Χορηγίας προς την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.
  • Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Marketing Home & Personal Care στην LOréal Paris για την επικοινωνία του προϊόντος Το δικό μου Elvive.
  • Ολοκληρωμένη επικοινωνία marketing Έπαινος συμμετοχής Durable Goods στην Peugeot.
  • Ανάπτυξη και Διαχείριση σχέσεων με πελάτες στην Εθνική Τράπεζα Της Ελλάδος για το πρόγραμμα Go4more.
  • Green Marketing στην Καλλίχωρον.
  • Εξαγωγικό Μάρκετινγκ στην εταιρεία ΕΚΟ.

MEA_Apr2016_winners_702336

Το Marketing Excellence Grand Award απονεμήθηκε στην Εθνική Τράπεζα για το πρόγραμμα Go4more, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από το σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες.

Τέλος, το ειδικό βραβείο πολυετούς προσφοράς απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Λαμπρινόπουλο, για την πολύτιμη συνεισφορά και συμβολή του στο χώρο του Marketing.

MEA_Lambrinopoulos_702336

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις