Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To LinkedIn επίσημα στην Ελλάδα

H πρώτη επίσημη εκδήλωση για το LinkedIn πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο συνεδριακό χώρο της OTEAcademy. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Httpool Hellas, αποκλειστική εκπρόσωπος του LinkedIn στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της Ηttpool Hellas, κύριος Βαγγέλης Ματιάτος. Ο κύριος Ματιάτος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ίδιους στην Httpool Hellas ότι είναι οι εκπρόσωποι του LinkedIn στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η  Sepideh Dundon, EMEA LMS Partnerships στο LinkedIn με έδρα το Λονδίνο. Ο τίτλος της παρουσίασης της ήταν «Creating a Rock Star Profile».
Με 6 απλά βήματα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από τους πλέον ειδικούς τον τρόπο δημιουργίας ενός επιτυχημένου προφίλ στο LinkedIn αλλά και στη σημασία του να δημιουργείς content στο LinkedIn.

Στη συνέχεια μίλησε ο Sam Parker, Partner Account Director στο LinkedIn με θέμα «Market to who Matters». Ο Sam Parker αναφέρθηκε στη ραγδαία ανάπτυξη του μέσου δίνοντας την πληροφορία ότι κάθε 2 δευτερόλεπτα το LinkedIn αποκτά ένα νέο μέλος.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το LinkedIn έχει 1,2 εκατομμύρια χρήστες από την Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις