Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαγωνισμός Ιδεών γυναικείας επιχειρηματικότητας από το WeHubs

To WeHubs διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών γυναικείας επιχειρηματικότητας με εστίαση στο σχεδιασμό λογισμικού και στις διαδικτυακές υπηρεσίες. Το WeHubs αποτελεί έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 με σκοπό την υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη.

Έμφαση θα δοθεί στις ιδέες που εστιάζουν στους τομείς της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, της ηλεκτρονικής υγείας, της έξυπνης εργασίας, της έξυπνης κινητικότητας, του ελεύθερου χρόνου και κοινωνικοποίησης της βίας βασισμένης στο φύλο, της παρενόχλησης και της πρόληψης.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος είτε μεμονωμένα γυναίκες είτε σε μεικτές ομάδες, είτε μαθητές ηλικίας μεταξύ 18 και 27 ετών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών και του Λίβανου.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τρεις νικήτριες ιδέες, οι εμπνευστές των οποίων θα ταξιδέψουν δωρεάν στον τελικό του WeHubs τον Νοέμβριο. Εκεί θα  οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν και να κάνουν pitch την ιδέα τους. Ο τελικός νικητής θα κερδίσει πλήρη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) για ένα χρόνο. Ειδική μνεία θα απευθυνθεί σε ιδέες από μαθητές.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται στον ιστότοπο του WeHubs και είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις