Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TEDxAcademy 2016 με την υποστήριξη της Mastercard

Η Mastercard συμμετέχει φέτος ως στρατηγικό συνεργάτης στο TEDxAcademy 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου με θέμα “Re-imagine Greece” με επίκεντρο την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την πρωτοπορία, και τις ομιλίες 18 διεθνών αναγνωρισμένων ομιλητών.

Η Mastercard θα παρουσιάσει στο χώρο του ολοήμερου event ένα ξεχωριστό “Innovation at the Speed of Life” Mastercard Innovation Corner, μέσα από το οποίο όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το μέλλον και να περιηγηθούν στο αύριο των συναλλαγών και της τεχνολογίας πληρωμών, με πολλές εκπλήξεις και previews.

Παράλληλα, η Mastercard δίνει τη δυνατότητα σε 10 συμμετέχοντες του TEDxAcademy 2016, οι οποίοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους με τη Mastercard κάρτα τους, να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό private session, με guest host έναν από τους ομιλητές του TEDxAcademy 2016.

Τέλος, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της με το TEDxAcademy 2016, η Mastercard είναι ο επίσημος υποστηρικτής των εθελοντών της εκδήλωσης.

Εισιτήρια για την εκδήλωση μπορείτε να βγάλετε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις