Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Bunkering at Sea στα Βραβεία Lloyd’s List Global Awards 2016

Η Bunkering at Sea επιλέχθηκε ως φιναλίστ των διεθνούς κύρους Βραβείων Lloyd’s List Global Awards 2016. Η εταιρεία με έδρα την Κύπρο διεκδίκησε Βραβείο της κατηγορίας “Θαλάσσια Ψηφιακή Καινοτομία” (Maritime Digital Innovation Award).

Η BAS παρέχει μια online πλατφόρμα δικτύωσης για λύσεις αποθήκευσης πετρελαίου μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών.

Η τελετή ανακοίνωσης και απονομής των Βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου στο “National Maritime Museum” στο Γκρήνουιτς στο Λονδίνο, όπου περισσότεροι από 450 επαγγελματίες του κλάδου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

702x336xPW21152-1024x683

Σύμφωνα με τους οργανωτές, φέτος ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο Richard Meade, συντάκτης της λίστας της Lloyd’s δήλωσε σχετικά: “Αυτά τα βραβεία είναι για να φέρουν την επιχειρηματική μας κοινότητα μαζί. Είναι για να γιορτάσουμε τα κατορθώματά μας αλλά και για να αναγνωρίσουμε τις αλλαγές που λαμβάνει χώρα στις επιχειρήσεις μας”.

Παρόλο που η BAS τελικά δεν απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία της, τα στελέχη της ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα και θεωρούν τιμή τους το ότι κατάφεραν να συγκαταλεχθούν στη “Short List” των βραβείων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Σημειώνεται ότι η Bunkering at Sea είναι στους φιναλίστ των αντίστοιχων ελληνικών βραβείων της Lloyd’s που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα στις 2 Δεκεμβρίου.

702x336xPW20930-1024x683

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις