Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Open Day από τη Microsoft Ελλάς για φοιτητές και απόφοιτους

Η Microsoft Ελλάς «ανοίγει τις πόρτες της» την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου και προσκαλεί φοιτητές και νέους απόφοιτους να περάσουν μια μέρα στα γραφεία της και να μάθουν περισσότερα για την κουλτούρα και το καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον της.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Open Day», θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας, να έρθουν σε επαφή με ηγετικά στελέχη, να γνωρίσουν νέους που έχουν ξεκινήσει από την ίδια εκπαιδευτική «αφετηρία» με εκείνους και αποτελούν σήμερα κομμάτι του δυναμικού της εταιρίας, αλλά και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Kατά τη διάρκεια του «Open Day», φοιτητές και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας μέσω του προγράμματος της Microsoft, Microsoft Academy for College Hires, και να συνομιλήσουν με εργαζόμενους της Microsoft που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της εταιρίας, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μέχρι σήμερα, 7 Νοεμβρίου στο www.aka.ms/MSopendayGR. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις