Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Google: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό προγραμματισμού Hash Code 2017

Ο διαγωνισμός προγραμματισμού της Google Hash Code επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και καλεί προγραμματιστές στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα μηχανικής της Google.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, καλούνται να επισκεφτούν τη διεύθυνση g.co/hashcode.

hashcode2
52 ομάδες από 22 χώρες συναγωνίστηκαν κατά την διάρκεια του Hash Code 2016 Final Round στην Google στο Παρίσι.

Ο διαγωνισμός  Hash Code 2017 ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου 2017 με τον Online Προκριματικό Γύρο. Οι 50 κορυφαίες ομάδες που θα αναδειχθούν από αυτόν τον γύρο, θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στην Google στο Παρίσι, στην Πόλη του Φωτός. Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός και θα δοθεί η μάχη για τον πολυπόθητο τίτλο του Πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Είτε ξεκινήσατε μόλις τώρα τον προγραμματισμό, είτε είστε ερασιτέχνης του είδους, το Hash Code είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ακονίσετε τις ικανότητές σας στη δημιουργία κώδικα και να πάρετε μια γεύση από το λογισμικό που δημιουργείται στην Google και να διασκεδάσετε. Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα προηγούμενα προβλήματα που έθεσε ο διαγωνισμός για να δείτε τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι συμμετέχοντες στο πρόσφατο παρελθόν».

Ακόμη, το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού παραμένει «επτασφράγιστο μυστικό», αλλά αναμένονται σύντομα… σημαντικές ανακοινώσεις που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον Προκριματικό Γύρο. Ακολουθήστε τον διαγωνισμό Hash Code στο Google+ και στο σχετικό Facebook Event.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις