Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η REGATE στο Mobile World Congress 2017

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η REGATE, συμμετέχει στην Ελληνική Επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2017 (Βαρκελώνη, 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που πρωτοπαρουσιάζονται στο Mobile World Congress.

Η στρατηγική απόφαση της παρουσίας του Development Team της Regate, στο MWC 2017, έχει ως στόχο την άμεση αλληλεπίδραση των developers με τις εξελίξεις στον κλάδο του Mobility καθώς και τη συνεχή μετέπειτα παρακολούθησή τους προκειμένου να εφαρμοστούν νέες καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες στην πλατφόρμα του Regate Effective.

Η REGATE εξειδικεύεται από το 2004 στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων φορητής τεχνολογίας για επιχειρήσεις (Enterprise Mobility). Οι λύσεις της βοηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των εν κινήσει στελεχών τους, να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους και να βελτιώσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους, προσφέροντας ολοκληρωμένη και άμεση πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα από οπουδήποτε, μέσω φορητών συσκευών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις