Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στρατηγική συνεργασία της Yoleni’s με το Botilia.gr

Yoleni’s, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων, ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με το Botilia.gr, στον πρώτο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Flagship store, επί της οδού Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι.

Το Botilia.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στο χώρο του κρασιού η οποία προσφέρεο σε τιμή οινοποιείου, τα καλύτερα κρασιά Ελλήνων οινοπαραγωγών. Η ομάδα του αποτελείται από οινολόγους, γευσιγνώστες και οινοχόους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ανακάλυψη και την επιλογή των κρασιών που διαθέτει.

Η Yoleni’s έχει εντάξει τις εκλεκτές επιλογές οίνου του Βotilia.gr στο προϊοντικό της μείγμα, διαθέτοντας τις στο νέο της πολυχώρο, το Yoleni’s Flagship store στο Κολωνάκι. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κάβας του ισογείου, φιλοξενείται το Βotilia.gr Wine Spot, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να ενημερωθούν και να διαλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 280 οίνους μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, το κοινό θα έχει πολύ σύντομα τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις επιλεγμένες αυτές ετικέτες και μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.yolenis.com, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, εγκαινιάζονται τα Jazz & Wine nights στο χώρο του Botilia.gr Wine Spot. Πρόκειται για βραδιές αφιερωμένες στον οίνο, υπό τη συνοδεία jazz, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την ιδανική θεματική βραδιά για κάθε λάτρη του ποιοτικού κρασιού και μουσική.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις