Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H γαλλική Startup των Smartphones Wiko ήρθε στην Ελλάδα

H Wiko ακολουθεί τα βήματα της Xiaomi σχεδιάζοντας και παράγοντας προσιτά κινητά για το νεανικό κοινό και τους millenials. Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας, ιδρύθηκε το 2011, η Wiko με έδρα τη Μασσαλία έχει καταφέρει να είναι #4 στην Ευρώπη, σε μερίδια αγοράς, και #2 στη Γαλλία με παρουσία αυτή τη στιγμή σε 30 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική, Μ. Ανατολή και Ασία.

Η Wiko, με πωλήσεις 10 εκ. συσκευές το 2016, έχει γίνει ευρέως γνωστή με το μότο Game Changer, δηλαδή ως εταιρεία που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού με την απομυθοποίηση της τεχνολογίας, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς, με εξαιρετική σχέση ποιότητας- επιδόσεων – τιμής και εντυπωσιακά απλή πλοήγηση, όπως αναφέρει η ίδια

Εδώ και λίγο καιρό τα μοντέλα της Wiko με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς και αξεσουάρ έκαναν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την λειτουργία μας στην Ελλάδα, προσθέτοντας μία “γαλλική πινελιά” στην τοπική αγορά smartphones. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τον “Game Changer” χαρακτήρα μας, να αλλάξουμε δηλαδή τους όρους του παιχνιδιού της αγοράς. Παρά την ιδιαίτερα κατακερματισμένη τοπική αγορά, βλέπουμε μια ευκαιρία στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι με την υποστήριξη των τοπικών μας εταίρων θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, διευρύνοντας την παρουσία μας και το δίκτυο διανομής μας, τόσο στα κανάλια λιανικής όσο και στους παρόχους», σχολίασε ο Σιμόνε Τορνάγκι, Area Director Wiko Southern Europe.

«Η Wiko στην Ελλάδα -όπως και σε όλες τις άλλες χώρες- θέλει να απευθυνθεί στους millennials που κοιτούν πέρα από τα καθιερωμένα, σε καταναλωτές που αναζητούν το μέγιστο των εμπειριών και που δεν θέλουν να ξοδεύουν χρήματα για τα «περιττά». Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουμε επίκαιρα smartphones υψηλών επιδόσεων, σε προσιτές τιμές!» δήλωσε ο Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων της Wiko Ελλάδας.

Η Wiko ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα με αποκλειστική συνεργασία με την Cosmote για τα smartphones Freddy, Tommy και Ufeel, ενώ στο κανάλι της λιανικής έχει παρουσία με τα Sunny, Lenny 3 και Robby. Πιο συγκεκριμένα, τα smartphones Wiko είναι διαθέσιμα σε όλα τα δημοφιλή καταστήματα λιανικής (καταστήματα Γερμανός, Πλαίσιο, Public και Media Markt), ενώ θα ακολουθήσει και το high-end Wim και Wim Lite.

Οι τιμές των διαθέσιμων συσκευών ξεκινούν από τα 59€ και φτάνουν τα 199€.Wiko_U'-FEEL_silver-brown_special-view-1

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις